?

Log in

i_hate_to_read [userpic]

Ez is meglett

May 20th, 2011 (11:39 am)
relieved

current location: family
current mood: relieved

   Hiányzott a váltás, az életben pedig az egyetem elhúzódása miatt egyelőre késlekedik a tiszta lap, hát blog lett belőle. Pedig az áldásos-lelkes elsőéves-kor sem ettől, sem mástól nem jön vissza- 
   Így elsőízben csak annyit gondoltam elpanaszolni a légnek, hogy ma két autó is majdnem fölém tolatott, midőn bicikliháton ért a délelőtt a nagyvilágban, a háromgyermekes tanítványom otthona helyett, ugyanis amikor fogmosás és fésülködés között felhívtam, hogy amúgy mellékesen ugye lesz-e ma óra, merthogy megyek, akkor bocsánatot kért, hogy elfelejtett szólni a nagy drukkban, de ő biza ma vizsgázik, úgyhogy nem ér rá. Hát kénytelen voltam másra fecsérelni tettvágyamat, úgymint csat- és banánvásárlás, valamint eltévedős sétabiciklizés a városban, a patak bámulása, miegyéb. Pedig milyen csinos voltam, negyed órával korábban keltem, hogy épesen feltehessem a hajam meg vasalt ruhám legyen.
   S jelentkeztem egy Netes munkára, amit riceruka ajánlott szeretettel, s amelyben meg kellett nevezni öt témakört, mindegyit maximum két szóban ("pl. diákmunka, külföldi munka"), amiről szívesen írnék cikkeket, már ha akad kapcsolódó kérés valaha. No, emlékeim szerint a következőket írtam be: japán kultúra, kínai vallások, rovarkulinária (utóbbi hülyén hangzik, de nem lehet két szóban leírni), és a másik kettőre nem emlékszem, de abban sem volt sokkal több trendiség. S aztán öt napja érkezett vissza egy mail, miszerint túljelentkezés révén válogatás következend, avagy írjak egy-egy 650 szavas, érdeklődéskeltő cikket az alábbi témákban: diákmunka, külföldi munka, fogyókúra. Fú de rühellem most érte azt a Zsolt nevű emberlényt, pedig tegnap hazafelé a vonaton még ki is köhögtem pár sort a diákmunkáról, de mivel inkább ironikus, mint figyelemfelkeltő hangnemben íródott, annyiban maradt. Ma is háromszor nekiálltam, de nem és nem bír gondolatot teremteni bennem sem gyümölcs-, főzelék- és csokinapos diéta, sem a "miként nyaljunk a főnöknek, hogy nyelvtudásunk külföldi kereseti lehetőséggel honoráltasson" témakör. Pedig ha ezen átesnék és netalántán beválogatnának, akár még a saját témáimban is kaphatnék felkéréseket! Dehogy kaphatnék, akar a franc olyan gyakorlatiatlan témákról olvasni. Ez vigasztaljon, valamint hogy a beválogatás is eleve esélytelen. Téma lezárva. 
   A tegnap este óta tartó érzeményeim szerint két dolgot szeretnék kisöprinteni az életemből: az egyik a Warcraft, ami - Tina szókincsével élve - szívószálon át lassan kiszürcsöli a maradék agyamat is, a másik pedig (mint mindig) Ivan, de legalábbis az iránta táplált kistinis lélekrágások. Felnövök-e valaha is, vagy ami vagyok, az egy embertípus? Mert gyakran megesik, hogy egy-egy társadalmi lúzerben magamra vélek ismerni, akiből aztán vagy tanulok, vagy csak az önértékelésem löttyed még alább.

   650 szó a francokat, ez eddig 370-nél tart, és mégsem fogja a kutya sem végigolvasni.

Comments

Posted by: Krisztina Stefán (Krisztina Stefn)
Posted at: May 20th, 2011 06:51 pm (UTC)

Hát én biztos nem szarakodnék a fogalmazássalxD
Helyette keress inkább vmi más értelmesnek tűnő melót, ami eltereli a gondolataidat.:)

Posted by: i_hate_to_read (i_hate_to_read)
Posted at: May 21st, 2011 08:09 pm (UTC)

Ha, thanks for the add. :D
Hát az nem lenne rossz, ha pl. kőművesként szakadásig hordhatnám a cementet, mert nagyon hiányzik a gondolatelterelő testmozgás. Neked nem?

Posted by: Krisztina Stefán (Krisztina Stefn)
Posted at: May 23rd, 2011 01:17 pm (UTC)

Talán, de megvagyok az itthoni tornázással, főleg ha közbe röhögök is xD
A kőműves melót illetően nem vagyok biztos, de olyan is akad jópár fiúknak címzett rakodás meló címmel.
De cuki lennél fiúnak ( is) ... hehehe

3 Read Comments